Кошик
2150 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Натур!

Барвник АННАТО для сирів, натуральний

35 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
Барвник АННАТО для сирів, натуральний
Барвник АННАТО для сирів, натуральнийГотово до відправки
35 
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Барвник для сирів 100% натуральний (рослинного походження)

Барвник Аннато (ВИСОКОЇ концентрації: 10мл на 100-200л молока) -

традиційно використовується при виробництві сирів, для додання приємного , жовтого кольору.

Не плутаємо з синтетичними аналогами!

У зимовий період ,через відсутність зеленого корму, а буває і при його наявності , сири виходять "блідуваті", особливо з козячого молока.

Багатьом такий сир здається не апетитним.

А такі сири як Маасдам, Рокфор, Чеддер (американський), Канталь - ми взагалі звикли бачити яскраво жовтими. При приготуванні Мармурового або Мармурового листкового сиру, такий барвник Вам необхідний!

Сири приємного, жовтого кольору, більше подобаються дітям , ніж їх "білі" анналоги.

Барвник 100% натуральний , рослинного походження і в нормальних кількостях абсолютно нешкідливий!

Не додають сирам ніяких сторонніх присмаків і запахів!

Стабільність кольору зберігається і під час визрівання!

Можливе використання в будь-який вид сиру, за Вашим бажанням.

Особливо рекомендуємо при покупці комплектів для приготування сирів: Реблошон, Маасдам, Радамер,Чеддер, Шропшир Блю, Лімбургер, Домашній, Муан, Морб'є і Мармуровий.

 

Барвник вноситься в молоко перед внесенням ферменту, по 1 крапельці. Чи можна розмішати потрібну кількість барвника в 100мл молока і влити в весь обсяг переробляється молока.

У середньому на 10-12 л молока потрібно додати 10капель.

Дозування мл - на 10л молока 0,1 - 0,5 мл Аннато.

Для дуже насиченого жовтого кольору - 1мл Аннато на 10-12 л молока.

Якщо готуємо Реблошон, Муан, Морб'є...то барвник додається в розсіл для обмивання сиру.

 

Кількість барвника, що вноситься в молоко, залежить від :

- виду сиру

-обсягу молока

-пори року

і Вашого смаку!

Розфасовка флакони по 10 мл (100-200л молока)

Концентрація норбіксіну в барвнику Аннато - 2,9%

 

Аннато ( Bixa orellana), зване також "помадное дерево" — чагарник або маленьке дерево, родом з тропічних областей американського континенту. Рослина стало відомо завдяки червоного пігменту, що міститься в насінні і широко використовується як харчовий барвник, альтернативний аналогічним синтетичним засобів. Барвник отримують шляхом екстракції його з насіння.Витягнутий з насіння барвник широко використовується в латиноамериканській і філіппінській кухні для фарбування риби, м'яса,сирів і додається в салати рослинного масла. Аннато стоїть в одному ряду з такими природними алергенами,як полуниця і цитрусові,але за статистикою навіть у алергетиків,вкрай рідко викликає алергічні реакції!

Дозволений для застосування і широко використовується в харчовій промисловості. Добавка застосовується при виготовленні йогуртів,сирів,сиру,кремів і т. д. Барвник досить стійкий до впливу світла та нагрівання, що може надати молочним продуктам різні відтінки — від світло-жовтого до яскраво-оранжевого.

Дозволений до застосування в країнах: Україна, ЄС

 

Характеристики
Основні
Країна виробникНідерланди
Користувальницькі характеристики
Термін зберіганняв холодильнику 1 рік
Розфасовкафлакон 10 мл)
Дозування
Аннатовід 0,1 до 1мл на 10л молока
Інформація для замовлення
  • Ціна: 35 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner