Кошик
2150 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Новинка -5%

ЛИПАЗА теляти (на 100-200л молока)

85 /упаковка

80,75 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
ЛИПАЗА теляти (на 100-200л молока)
ЛИПАЗА теляти (на 100-200л молока)В наявності
85 /упаковка80,75 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

На прохання наших покупців!

 

Теляча ліпаза -

ліполітичний фермент, який виділяється з під'язикової залози у телят.

Теляча ліпаза створює тонкий, ніжний, дуже приємний смак, вершковий аромат і легку пряність.

Не містить рекомбінантного ферменту ДНК, отриманого генною інженерією.

При дозуванні ліпази на 10-12л молока в середньому відміряємо 1\5-1\4 чайної ложки і розчиняємо порошок в 1 столовій ложці води.

Доза внесення липази вказана виробником: 4-8 грамів на 100л молока.

 

Переваги використання ліпази:

- збагачення аромату новими, характерними нотами

- більш яскравий і стійкий аромат

- скорочення часу дозрівання сиру

 

Домашнє молоко самодостатньо по своїм смаковим якостям, так само як і сири з нього виготовлені. А якщо Ви все таки хочете підсилити смак сирів або отримати яскраві, пряні ноти на більш ранніх етапах визрівання - тоді додавайте ліпазу.

 

Дана Ліпаза не містить панкреатичних або мікробних компонентів!

Даний фермент отриманий тільки з язичкових телячих залоз, суспендованих на хлориду натрію, молочному порошку і порошку сироватки.

Це натуральний продукт без відбілювання, консервантів, ароматизаторів або інших добавок.

 

Виробництво відповідає Італійському і європейському законодавству (Правила ЄС 1829/2003 і правила EC 1830/2003).

 

В залежності від бажаного результату (ніжний, середній або сильний смак) 1 наш пакетик ліпази використовуйте на 200-150-100л молока, відповідно. Вага липази у пакетику : +- 9 грамів.

Чим вище температура в процесі визрівання сиру, тим більш яскравий аромат і смак Ви отримаєте.

У деяких випадках для одержання щільного, стандартного згустку потрібно збільшити дозу молокозгортаючого ферменту на 10-15%.

Ліпазу вносять у молоко лише перед внесенням молокозгортаючого  ферменту!

Перед внесенням в молоко ліпазу необхідно розчинити в охолодженій кип'яченій воді в співвідношенні 1:10 (1 частина ліпази \ 10 частин води). Відповідно при використанні всього пакетика відразу порошок слід розчинити у 100мл води. При дозуванні ліпази на 10-12л молока в середньому відміряємо 1\5-1\4 чайної ложки і розчиняємо порошок в 1 столовій ложці води.

 

Колір: світло-бежевий порошок. Допускається зміна кольору.

Умови зберігання: в морозильній камері.

Використання продукту після закінчення терміну зберігання — не приносить шкоди! Ліпаза може тільки поступово почати знижати активність.

 

Зверніть будь ласка увагу! - цей товар ми не відправляємо накладним платежем!

 

Сертифікація :

Caglificio Clerici - це сертифікат ISO 22000: 2005 та FSSC 22000: 2010.

Сертифікати можна завантажити на www.saccosystem.com

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Додаткові характеристики
Зберіганняу морозильній камері
Внесення в молокотільки розчиненим у воді!
Розфасовкапакет zip
продукти ГМОНЕ містить
Інформація для замовлення
  • Ціна: 80,75 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner